Frövägen 16

Tingsryds kommun Se på karta

1 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
937 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
31 996 kr/år

Enplansvillan i alldeles lagom storlek som passar utmärkt för den lilla familjen eller varför inte paret med redan utflugna barn. Villan ligger på en hörntomt i ett populärt och trevligt villaområde. Den ligger väl inramad av en häck i en prydlig trädgård med välskött gräsmatta och formklippta buskar. På baksidan finns en väl insynsskyddad altan med tak där man kan inta sina måltider och njuta av skugga och fläktande vind under sommarhalvåret.
Villan har gott om ljusinsläpp från stora fönster. Där finns ett rymligt kök med gott om arbetsytor och matplats. Där får till och med gästerna plats att hacka grönsaker och smaksätta guacamolen till kvällens tacobuffé som sedan serveras i matsalen där plats finns för större matbord och många gäster. När gästerna är mätta och belåtna kan det tänkas att soffbordet i vardagsrummet skuffas undan lite grann och ger plats för dans, och kanske serveras därtill en uppfriskande lemonad?

Tingsryd med nära 3200 invånare är den största tätorten i kommunen och ligger vid kanten av sjön Tiken där camping med välskött badplats och fiskemöjligheter finns för den som vill. Utbudet av affärer och restauranger är stort. Här finns bank, apotek, vårdcentral och bibliotek. Med två matbutiker och många specialbutiker finns här nästintill allt man kan behöva. Tingsryd bjuder också på ett stort utbud av skolor som för- och grundskolor samt två gymnasieskolor och Komvux.

Fastigheten är förbesiktigad och energideklaration har utförts, ni finner protokoll under dokument.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.