Rössviksvägen 8

Tingsryds kommun Se på karta

1 650 000 kr

1 750 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
196 m²
Biarea
140 m²
Tomtarea
1 656 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
43 358 kr/år

Välkommen till denna rymliga enplansvilla med källare som ligger centralt belägen i natursköna Urshult. Här har du nära till både den lokala fotbollsplanen Urdavallen och sjön Åsnen. Lättskött tomt om 1656 m² som är försedd med inglasat uterum där det ges möjlighet att hålla grillfester och släktträffar. Huset är i gott skick där renoveringsmöjligheter för en mer öppen planlösning finns, tre sovrum och en unik gillestuga i källaren där du kan bjuda in vänner för umgänge eller bara koppla av.

Inom promenadavstånd hittar du pizzerian, matbutik med bra sortiment och bageriet som erbjuder lyxen att kunna köpa rykande färska frallor till frukosten. Mittemot Urshults vackra kyrka ligger förskola och skola åk 1-6.

Med 12 km till Tingsryd och 12 km till Ryd finns möjlighet till flera val med för-/grundskolor, gymnasieskolor. På båda dessa orter finns även bank, apotek, vårdcentral och bibliotek och utbudet av affärer och restauranger är stort. Med flera matbutiker och många specialbutiker finns där nästintill allt man kan behöva.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000