Elgarbovägen 3

Tobo, Tierp Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
2 250 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
28 100 kr/år
Antal besök
2 643
Dagar på Hemnet
9

På Elgarbovägen 3 har du möjlighet att sätta din egna prägel på ett äldre hus med ett lugnt och idylliskt läge. Tomten om 2250 kvm ligger i direkt anslutning till skog och natur vilket gör att den lämpar sig för såväl fritids- som permanentboende. Passa på att skapa din egna oas nu när denna friköpta fastighet med stor utvecklingspotential saluförs i utkanten av Tobo!

Huset är fördelat på tre våningar inkl. källare och på entréplan finns 3 rum, kök och badrum. För tillfället används ett till sovrum, ett som matsal och de sista som vardagsrum. I köket finns gott om förvaring och här ser du ut till trädgården medan du diskar. Äldre trägolv hittar du på övervåningens sovrum som ligger vägg i vägg med en oinredd vind. Till källaren på 105 kvm finns det en groventré från husets framsida och längre upp på tomten hittar du ett uthus.

Tobo är en vacker, äldre bruksort cirka 1,5 mil från Tierp. Här finns pizzeria, förskola, idrottsplats med elljusspår och i närheten har du även sjön Strömaren. Hoppa upp på cykeln för ett dopp i sjön eller trampa vidare till tågstationen som kan ta dig till både Uppsala och Gävle inom rimliga tidsramar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tierp

Visningstider

  • 22
    jun
    Tis 22 jun
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.