Nyproduktion

Slåttergatan 9

Töreboda kommun Se på karta

2 522 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116,6 m²
Tomtarea
1 450 m²
Nyproduktion

För denna tomt föreslår LB-hus ett Optimal 117. Optimal 117 beskrivs från LB-hus som : ett hus som präglas av ljuslinjer och genomsikt och passar perfekt för såväl det mindre hushållet som för sommarstugan med året-runt-standard. Med sin klassiska stil fungerar det fint i alla slags miljöer. De stora, ljusa sällskapsytorna skapar ett fint samspel mellan kök och vardagsrum. Här finns också mycket goda förvaringsmöjligheter och stor klädvård ingår som standard.
Platta på mark med golvvärme och uppvärmning är frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader.

För alternativt förslag se www.lbhus.se för mer information, aktuella kampanjer och virtuell visning. Kontakta LB-Hus säljare för prisförslag.

När ni köper ett nyckelfärdigt hus från LB-hus får ni ett premiumhus med hög grundstandard. LB-hus erbjuder totalentreprenad med en förmånlig betalningsplan och ansvarar för hela processen från första spadtaget till nyckelöverlämning. Generöst ljusinsläpp och genomtänkt förvaring är detaljer som beskriver ett LB-hus.

I priset ingår Tomt, planavgift, anslutningsavgifter.
Kommunens avgifter enligt uppgift
Byggström (uppskattat belopp)
Lagfartsavgift
Kontrollansvarig (uppskattat belopp)

Bankens avgifter (plus ev pantbrev), ev geoteknisk undersökning, finplanering samt utvändig målning ingår ej. Riktig grundmålning med två strykningar Alcro Bestå ingår.

Fastigheten, som idag är obebyggd, säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett LB-hus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. För ytterligare information om huset kontakta Mikael Kvarnlöf på LB-hus på 0706- 82 10 30.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakt

Angelica Mogren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariestad
072-700 24 25