Mårdstigen 3

Töreboda, Töreboda kommun Se på karta

795 000 kr

875 000 kr -9 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 468 m²
Byggår
1950
Energiklass
C

Varmt välkomna till denna villa på Mårdstigen 3, Slätte! Här erbjuds en fastighet om generösa 2 468 kvm med en lummig och naturskön trädgård. Tomtgränsen går från skogskanten på baksidan ända fram till Tjärbruksvägen på framsidan vilket gör att denna tomt sticker ut i storlek. Tack vare sin storlek erbjuder fastigheten ett gott insynsskydd från vägen samt möjligheten till att utveckla den redan mysiga trädgården om man så vill.

Den charmiga villan erbjuder 94 kvm boyta som fördelas på fyra rum plus kök samt ett smakligt renoverat badrum från 2019. Utöver detta finns även ett inglasat uterum och en källare där en renoverad tvättstuga från 2020, hobbyrum, gillestuga, goda förvaringsmöjligheter, enklare badrum samt ett praktiskt garage finns.

Uterummet höjer boendekvalitén, här kan du njuta av den härliga trädgården oavsett väder. I trädgården finns både växthus, grönskande buskage, blommiga rabatter och härliga platser att avnjuta en fika på. Här bor du med naturen som närmsta granne och bakom fastigheten finner ni ett belyst motionsspår. På sommaren är det härliga skogspromenader med bär-och svampplockning och närheten till den omtyckta badplatsen vid Sisjön som lockar. På vintern plogas Tjärbrukssjön upp och belyses för underhållande ishockeymatcher och även skidspår dras av ideella eldsjälar. Varför inte avsluta en vinterdag i motionsklubbens bastu?

I Slätte bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till Töreboda där skola, butiker och bra tågförbindelser finns. Töreboda har dessutom ett gott utbud av restauranger, härliga promenadstråk längs med Göta kanal och en fin golfbana. Från Töreboda nås Mariestad smidigt med en bilresa på ca 20 minuter och Skövde ca 40 minuter.

Intresserad? Välkomna att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jakob Bojje, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Erik Olsson

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Erik Olsson, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962244