Hovdalavägen 120

Tormestorp, Hässleholms kommun Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
1 979 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1966
Energiklass
F
Driftkostnad
38 929 kr/år

Varmt välkomna till Hovdalavägen 120, nu kan vi presentera försäljningen av detta fina enplanshus med ett helt underbart läge. Här bor du med första parkett mot Finjasjön.

När du parkerat bilen på infarten kan du aldrig ana den fantastiska utsikten som fastigheten bjuder på, denna utsikt genomsyras såväl i vardagsrum som i det inglasade uterummet och från orangeriet. Här kan du både koppla av och njuta av utsikten från matplatsen, eller så njuter du lika mycket i både uterummet eller på någon av uteplatserna eller varför inte låta gästerna mingla runt på alla ställena? Baksidan har ett insynsskyddat läge från förbigående väg framför huset, vilket ger en lugn känsla med minimal insyn. Omgivet av häckar och buskage får du förutsättningen för ett lugn ända inpå husknuten. Du bor med vattnet som en av de närmsta grannarna. Möjlighet att både lägga ut med båt eller njuta vid badplats nedanför huset.

Denna trevliga 1-plansvillan bjuder till ett praktsikt boende där bostadsytan fördelas i entréplanet med rymlig hall med direkt access till badrum, sovrum, tvättstuga och köket. Från sovrum, matplats och tvättstuga når du det inglasade uterummet. Vidare finns ett vardagsrum med kamin samt ett stort sovrum. I anslutning till huset ligger carport, förråd och gästhus med egen wc/dusch. Hela huset värms via luft/luft-värmepump kamin samt direktverkande el.

Testa gärna att redan nu att titta runt i vår 3D-visning här nedan.

Anmäl ditt intresse nu, sjönära lägen kommer sällan ut till försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Daniel Flygare

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Daniel Flygare, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm