Nybyggt villa med pool, 3 sovrum, 3 badrum

Torrevieja / Costa Blanca, Spanien

264 000 euro
VillaVilla

Sal&Sol Park; Nybyggda villor med 3 sovrum och 3 badrum. Stora tomter med pool som tillval. Både solterrass och takterrass. Gångavstånd till havet och La Mata stranden.

Bostäderna ligger i El Raso området, ca 5 km norr om Torrevieja / La Mata. Det är ca 2 km ner till havet och den härliga La Mata stranden invid husen finns ett vackert naturreservat.

Här väntar dig en härlig sjöbris och vackra solnedgångar över den naturliga insjön som ligger ett stenkast bort.

För maximal komfort har varje villa en enskild tomt med möjlighet till egen swimmingpool, ca 15.000 euro extra. Alla husen har 3 sovrum och 3 badrum. Priser från 264.000 euro

Stort öppet varadagsrum och kök på entréplanet, med stora skjutbara fönsterdörrar ut mot uteplats och pool. Ett sovrum och ett badrum finns på detta plan.

På övervåningen finns ytterligare 2 rymliga sovrum samt 2 badrum, utgång till villans solterrass som är häftigt byggd i två etagé. Ytterligare en trappa upp ligger takterrassen. Här skiner solen från morgon till kväll, gott om plats för både margrupp, loungegrupp och grill.

I vardagsrummet är takhöjden den dubbla till knock vilket skapar en härlig rymd och atmosfär i huset. Köket är fullutrustat och ligger i anslutning till vardagsrummet.

I trädgården finns det härliga växter och för enkel skötsel är det konstgräs runt villan.

Det kommer att finnas två olika storlekar på husen, 110 kvm och 124 kvm med snarlik planlösning. Tomterna skiljer sig något från varandra, men den genomsnittliga tomtarean är ca 300 kvm.

Villorna är byggda i en modern stil med en unik design. Varje villa har ett fullt utrustat kök, badrum med golvvärme och alla bekvämligheter samt fördraget kablage för installation av luftkonditionering.

Bostäderna säljs omöblerade. Pris för ett lyxigt möbelpaket inkl allt ligger på ca 15.000 euro, och ett med prisvärt alternativ kostar ca 5.000 euro, installerat och klart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för exempel på möbelpaket och pris

Dessa hus blir klar för inflyttning 2018. Kontakta oss på Mäklarhuset Costa Blanca så skickar vi er mer information om tillgänglighet och priser!

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
110 m²
Biarea
50 m²
Antal rum
4 rum
Byggår
2018

Statistik

64
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 49 dagar sedan, den 2 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips