Lurebackavägen 68A

Torslanda - Låssby, Göteborg Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
770 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
33 148 kr/år

Möjlighet för den händige att köpa ett delvis renoverat hus med lugnt lantligt läge drygt ett par km från Kongahällavägen (Trulsegårdsskolan, Zenithgården mm) och Sörredsvägen (Volvo området).
Hall med ett ljust kök direkt till höger. Köket som har ett burspråk är delvis renoverat år 2016. Kakel ovan diskbänk. Kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionsspishäll-16, fläkt-16. Till vänster från hallen sett ligger ett äldre badrum med dusch. Efter det på vänster sida en klädkammare som har genomgång till fd förrådsrum som är delvis renoverat och kan användas till sovrum/arbetsrum eller kanske egen verksamhet. Detta rum har utgång ut nära altanen. Rakt fram från hallen sett är vardagsrummet beläget och sovrum samt allrum med genomgång till den stora altanen som delvis är under tak. Altanen är belägen i sydvästläge i olika nivåer med en mer privat del längst i söder.
I källarplanet med ingång utifrån finns flera förrådsrum, varmvattenberedare samt elpanna med elpatron. Tvättstuga med tvättmaskin samt ett allrum/sovrum.

På grannfastigheten Göteborg Hede 1:29 belägen nära kommer enligt bygglov en 1,5 plansvilla med friliggande garage att uppföras.
Mer info på nybyggnadskarta som bifogas beskrivningen här.

Läs mer hos mäklaren