Tredje Guldvägen 4

Tranemo, Tranemo kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Tomtarea
807 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Energiklass
D
Driftkostnad
42 231 kr/år

I barnvänligt villaområde och på återvändsgata ligger detta väldisponerade 1-planshus på lättskött och välvårdad tomt. Här bor man bekvämt med allt samlat i ett enda plan, och det passar ju alla - gamla som unga! I ena delen av huset samsas de sociala ytorna i en öppen trevlig planlösning med möjlighet att skärma av genom skjutdörrar. Dessa generösas umgängesytor är hemmets självklara mittpunkt där familj och vänner kan samlas för både vardagsliv och fest. Nu under det mörkare och kallare vinterhalvåret ges man också möjlighet att tända i kaminen- finns det något mysigare än att höra elden spraka och känna värmen i ansiktet?! I andra delen av huskroppen ligger familjens mer privata sfär där tre sovrum varav ett lite större huserar tillsammans med det helkaklade badrummet i jordnära kulörer.

Flera utgångar till den lättskötta inramade trädgårdstomten där robotgräsklipparen tar hand om gräsmattan och där ni med gröna fingrar har alla möjligheter att nyttja trädgårdslandet. Utöver detta finns en stor altan placerad i söderläge som sträcker sig längs baksida hus med gott om plats för ljumna grillkvällar, mysiga fikastunder och soldyrkning. Tänk vad härligt att kunna trippa ut direkt från köket en sommarmorgon till trädgårdslandet och plocka egenodlade jordgubbar, blåbär samt vinbär och rabarber. Det är lyx det!

I attraktiva villaområdet Guldringen består de boende runtom av en bra mix av både barnfamiljer och pensionärer. Här bor man med närhet till allt som behövs i det vardagliga livet I området finns lekplats, fotbollsanläggning, padelhall, badplats och fina promenadstråk. Tranemo centrum nås med gång-och/eller cykelavstånd där man finner både mataffärer, sim-och sporthall, förskolor, grundskola upp till årskurs 9, gymnasieskola samt vårdcentraler, matställen och busskommunikation.

Mer detaljerad information om vilka renoveringar och underhållsarbeten som blivit utförda de senare åren på fastigheten finns att tillgå i dokumentet "Frågelista". Självklart finns även fiber indragen och som pricken över i:et finns här ett garage med inte bara plats för bilen utan också för allehanda verktyg, cykeln och trädgårdsmöblerna när de flyttar in.

Där har du den korta sammanfattningen av detta hem och är det här som du vill sätta ditt namn på brevlådan är du varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan eller anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas