Hejderidaregatan 18

Trelleborg - Centralt, Trelleborg Se på karta

4 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Biarea
230 m²
Tomtarea
415 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
47 450 kr/år
Antal besök
11 189
Dagar på Hemnet
17

Det välbyggda, gedigna och arkitektritade huset på Hejderidaregatan 18 ger ett nätt intryck från utsidan. På insidan däremot blir upplevelsen något helt annat. Villan erbjuder en spännande och annorlunda planlösning. Det välkomnande entréplanet vittnar om ett gästvänligt hus med sina inbjudande och generösa sällskapsytor och den välplanerade och mottagande hallen med sitt vackra stengolv och sin smarta utformning. De fantastiska ytorna, den härliga takhöjden och det fina ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna skapar en underbar känsla. Entréplanet fördelar sig på stort vardagsrum med eldstad, fint matrum med plats för många middagsgäster och ett stilfullt och arbetsvänligt kök.
Via ett par trappsteg upp från vardagsrummet når man den mer privata delen. Här finner man ett master bedroom och två bra barnrum, som idag är öppet till ett stort rum, men som lätt går att återställa om fler sovrum behövs. Detta plan är även försett med ett stilfullt och nyrenoverat badrum med dusch och utanför sovrummen en stor klädkammare. Tar man istället ett par trappsteg ner från vardagsrummet når man ytterligare ett rum som passar perfekt som arbetsrum/tonårsrum och härifrån når man sen vidare ut till en passage som leder till garaget och utgång till trädgården.
Källarplanet når man via entrén, fantastiska ytor även här och bra takhöjd. Ett hobbyrum, pannrum, tvättstuga, torkrum samt matförråd är källaren inredd med.
För den som önskar ännu mer ytor har man en fantastisk vindsvåning med ofantliga möjligheter.

Trädgården är minst lika vacker och omhändertagen som bostaden. Inhägnad och ombonad med många härliga sittplatser. Via öppningsbara fönsterpartier från vardagsrummet når man det stora vidbyggda trädäcket i söder med skön markis och det vackra Magnolieträdet skänker en del skugga under de varmaste sommardagarna.
Huset ligger centralt men ändå lugnt och på promenadavstånd har man tillgång till tåg- och busstation, köpcentrum, skola, förskola, badhus, biograf, restauranger och stadsparken med lekplats och café.

Villan är gedigen med sina kvalitetssäkra materialval, de gjutna bjälklagen och den rejäla stommen, som har goda förutsättningar att hålla en god kondition. Utöver husets gedigna konstruktion har villan omsorgsfullt renoverats/underhållits med bland annat nyare tak, fönster kök, badrum, ytskikt, relining och anläggning av trädgård.

Välkomna till detta otroligt häftiga hus med karaktär.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg