Skolvägen 44

Trollbäcken, Tyresö kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 515 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
43 064 kr/år

Varmt välkomna till Skolvägen 44 och denna renoveringsdröm i familjevänliga Trollbäcken! Här kan ni leva ut er fantasi och skapa ert drömhus precis som ni vill det.

-Flexibelt tillträde
-Stor plan tomt
-Möjlighet att göra infart från Tulpanvägen
-Originalparkett i holländskt mönster
-Dubbelgarage med möjlighet att omvandla till bostadsyta
-Sol hela dagen
-Närhet till skola, förskola, naturen, badplats, kommunikationer och mataffär

Här möts du av en stor öppen hall med direkt anslutning till två förråd och en wc. I hallen finns en fin öppen spis, väggarna är vitmålade och på golvet ligger det klinker. På entréplan har ni ett dubbelgarage som går att göra om till boyta. I anslutning till hallen och garaget finns en stor tvättstuga och ett pannrum med gott om förvaring. Då fastigheten har två adresser går det att göra en ny infart från Tulpanvägen och då skulle en ny entré kunna lämpa sig via pannrummet.

En trappa upp har ni ett badrum, tre sovrum, kök och vardagsrum. På denna våning möts ni av ett fantastisk originalparkett i holländskt mönster, detta golv ligger även i ena sovrummet och i vardagsrummet. Intill vardagsrummet har ni en stor balkong som erbjuder många härliga soltimmar.

Huset har även en ordentlig vind med mycket förvaringsyta men som också skulle kunna nyttjas som ett loft.

Området
Här bor du nära naturen och Långsjön där du har motionsspår runt. I närheten har du även busshållplats med bussar till Haninge, Tyresö C, Nacka, Gullmarsplan och Vattugatan. Barnvänligt område med lekplatser samt förskola och skolor i närheten. Du har även närheten till både Trollbäcken centrum och Tyresö centrum, där du har allt, matbutiker, restauranger, postombud och mycket mer.

För mer information eller förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Tyresö/Haninge

Kontakta mäklaren

Felix Winnersjö

MOHV Tyresö/Haninge
Mäklare Felix Winnersjö, MOHV Tyresö/Haninge
0709-19 27 72