Kommande

Smäckbrogatan 13 och 15

Trosa, Trosa kommun Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
1 446 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
34 560 kr/år
Kommande

Ljust och fint läge i pittoreska skärgårdsstaden Trosas historiska stadskärna, precis intill 1700-talskyrkan och gamla staden. Här finner ni ett hemtrevligt boende i ett plan med lummiga uteplatser. Fönster i alla väderstreck garanterar fint ljusinsläpp och på fönsterbänkar trivs pelargoner och krukväxter. På baksidan om huset finner ni ett vinterbonat gårdshus som möjliggör extra intäkter om ni vill hyra ut det, alternativt kan det passa som generationsboende eller för egen verksamhet. Inventarier i gästhuset ingår och lämnas således kvar. Stor lummig gård med bevarade gamla fruktträd, häckar och uteplatser. Gott om plats för familjens fordon på infarten.

Torget i Trosa nås på några minuters promenad utefter ån eller längs idylliska Västra Långgatan och ytterligare ett par minuter till fots är ni i hamnen och piren. Nära till buss, skolor, affärer, restauranger och elljusspår. Smidigt att pendla med direktbuss mellan Trosa-Liljeholmen alternativt direkttåg mellan Vagnhärad-Stockholm, vilket tar ca 45 minuter. Trosa har vårdcentral, båtklubbar, bad, golfbanor, ridskola, tennisklubb och mycket mer.

Observera att det är två fastigheter som säljs, varav en är obebyggd. Den bebyggda tomten har en area om 720 kvm medan den obebyggda tomten är 726 kvm.

Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Kontakta mäklaren

Annelie Tapper

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
Mäklare Annelie Tapper, Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
070-788 63 93

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas