Trutvägen 6

Tveta, Mörbylånga kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
960 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
28 300 kr/år

Nybyggd fritidsvilla om 89 kvm byggyta (boyta 74 kvm) med carport och isolerat förråd (biyta 30 kvm). I Tveta finns tillgång till pool, tennis och på cykelavstånd padelbana.
Nära naturen, 15 minuter från Ölandsbron och Färjestaden.

I Tveta med pool, fågelsång och med naturen inpå knuten, ligger denna helt nybyggda fritidsvilla med carport och isolerat förråd.

Fritidsvillan är byggd med tanke på kvalité och umgänge. Allrum och kök i öppen planlösning med luftig takhöjd och mäktigt takfönster samt två utgångar mot baksidans stora stenlagda uteplats och insådd gräsmatta i väster. Tre sovrum, varav ett med egen toalett och klädkammare. Badrum och kombinerad tvättstuga med klinker och kakel.

Luft/luft-pump för värme och kyla!

För de boende i Tveta fritidsby finns tillgång till tennisbana, pool och boulebana. På cykelavstånd ligger padelbana. Till Färjestaden är det ca 7 km. Till Borgholm ca 2,5 mil. Till närmaste Ica butik är det ca 4 km. Till badplats ca 6 km.

Tveta ligger mitt på Öland, inbäddad i lummig, skyddande lövskog norr om Alvaret. Här finns olika slag av lövträd som björk, ek och hassel som bildar en unik karaktär tillsammans med fåglarnas skönsång. Runt omkring finns även enbevuxna hagmarker som sätter sin säregna prägel på landskapet tillsammans med en rik flora av blommor.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Marcus Isakson

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Marcus  Isakson, Ölandsmäklaren AB
0485 77000