Näsbyvägen 15A-15D

Tyresö Se på karta

6 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Byggår
2019
Avgift
4 900 kr/mån
Driftkostnad
26 400 kr/år
Nyproduktion 

Nu saluförs 8 parhus i bostadsrättsform på toppen av Sofieberg! Uppförandet pågår och 2/3 av bostadsrätterna är sålda.

- 360° vy panoramautsikt
- Parhus i bostadsrättsform
- Lägenheter i etage
- Stora fönsterpartier
- ca 55 kvm takterass
- Nära till bussförbindelser och naturområden

Med sitt svårslagna läge på hög höjd finner vi Brf Näsbyutsikten med fantastisk utsikt över Drevviken. Lägenheterna är placerade optimalt för att ge det bästa av vyn högst upp med sjöutsikt och de större parhusen har en takteras på ca 55 kvm som är unikt i sitt slag. I vardagsrummen är stora fönster placerade för att maximera och nyttja utsikten och för ett härligt ljusinsläpp. Badrummen är helkaklade i påkostade med exklusiv design. samtliga lägenheter har hög komfort som golvärme i båda plan och spotlights i bl.a kök och badrum. Pris mellan 6 250 000 kr - 6 650 000 kr.

I Sofieberg finns goda bussförbindelser till Haninge och Stockholm och du tar dig enkelt till Stockholms innerstad. Nedanför höjden som lägenheterna är placerade på finns Drevviken med bad, fiske och vacker natur. Här har du vackra promenad/joggingstråk. I närheten finns förskolan Kryddan samt Sofiebergsskolan med (åk F-3), även Fornuddens skola (åk F-6) och Kumla Skola (åk F-9) finns i området utan att korsa stora vägar.

Fortfarande finns det chans att själv utforma sitt framtida hem då det finns möjlighet för ändringar i material eller antal rum.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö