Källviken 244

Uddevalla kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
1 289 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
27 649 kr/år

Nu förbereds försäljning av Källviken 244, ett mysigt hus i lummigt och naturnära läge ett stenkast från salta bad och populära kustpärlor som Fiskebäckskil och Grundsund.
Huset är på sina 60+58 kvm fördelat i entréplan och källare. Via entrén och hallen har du toalett direkt på vänster sida, vidare finner du kök, sovrum samt vardagsrum som nu delats av för extra sovrum men enkelt kan återställas för större sociala ytor. Härifrån har ni även utgång till stor altan i soligt västerläge, perfekt för härliga grillkvällar med nära och kära!

Vidare till källarplan finns gott om förvaringsutrymmen, verkstadsdel, allrum, sovrum, tvättstuga och badrum. Detta göra att även de något större familjerna inryms i huset.
Tomten har stora plana grönytor, lättskött och perfekt för barnen att leka på, detta blandat med lite lummighet för som ger en privatare känsla.

Från Fastigheten har ni bekvämt avstånd till salta bad, spa/restaurang och vacker natur. Grundskola, förskola och Torp köpcentrum nås på ca 10-15 min bilfärd.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.