Blomstergatan 6

Ulricehamn, Ulricehamns kommun Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
136 m²
Biarea
23,3 m²
Tomtarea
814 m²
Byggår
2022

Nu finns möjligheten att köpa en nybyggd enplansvilla på området Handelsträdgården i Villastan. Huset är välplanerat med vidbyggt garage, tre sovrum, stora sociala ytor samt groventré direkt in till tvättstugan. Två helkaklade badrum varav det ena ligger tillsammans med det stora sovrummet. Bra materialval med vitlaserad ekparkett och vita släta väggar och tak. Kök med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror och induktionshäll.

Huset är färdigställt och redo för inflytt! Sedan bilderna togs har det byggts en altan, lagts matjord på där det ska vara gräsmatta och stenläggning på framsidan är gjord. Uppfarten kommer även att asfalteras inom kort.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen eller kontakta mäklaren redan idag!

Huset är beläget med 5 minuter till förskola och lågstadie på Vistaholm. 5 min promenad till långgrund badplats, lekplats samt minigolf på Prångens Camping. Flack cykelväg till Ulricaparken och centrum. 5 min bilväg till Ulricehamns Ski Center. Åtskilliga mil av asfalterad banvall åt olika håll att cykla på. Lugnt område utan "citybrus". Fullskaligt träningscenter samt apotek och BVC på 150 m avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Kontakta mäklaren

Martin Lundgren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
Mäklare Martin Lundgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
0768911959