Krokens väg 13

Ulvesund, Uddevalla Se på karta

3 275 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
2 084 m²
Driftkostnad
41 400 kr/år
Antal besök
9 039
Dagar på Hemnet
14

Nu är det dags att förverkliga drömmen om ett lantligt smultronställe!

Vi befinner oss endast en kort biltur från Ljungskile centrum och huset har funnits på denna plats sedan 1798. Här har nuvarande ägare bott och trivts sedan 1983 och man kan verkligen förstå varför. Här är trivsamt lågt i tak och gammaldags charmigt. Men nu behöver huset en ny ägare som kan uppskatta knarr i golvet och är redo att ta över stafettpinnen.

Invändigt möts vi av en möblerbar hall som leder oss vidare till vardagsrummet med täljstenskamin i centrum. Härifrån nås verandan som släpper in vårsolen genom fönstren och som har utgång till altanen som ligger i gott söderläge och härifrån skymtar man havet nedanför. På andra sidan den värmande murstocken har vi köket med fungerande och godkänd vedspis som sprider värme och höjer mysfaktorn. Köket är modernt med ljusinsläpp från flera fönster och praktisk utgång till trädgården.

En trappa upp finns tre rymliga sovrum, förvaring i klädkammare och ett modernt badrum med dusch.

Utomhus finns en stor härlig tomt med uppväxt trädgård som ges karaktär av de gamla träden och prydnadsbuskarna. Här finns nog områdets största Klematis så här kan man förvänta sig stordåd när det gäller blomning och den stora lönnen är ett vårdträd som förmodligen planterades när huset var ungt. Gräsmattan runt om huset ger möjlighet till allehanda aktiviteter och gott om plats för den som vill odla. När det är dags att pusta ut finns här flera naturliga platser att välja mellan beroende på om man söker skydd för vinden eller föredrar ett soligt läge.

Här bor man på landet med grannar runt hörnet, plats att parkera flera bilar på gården, garage med liten lägenhet intill, 300 m till närmsta busshållplats och bara en kort promenad ner till badviken.

Kan det bli bättre?

Läs mer hos mäklaren
Bostadsbutiken