Skyttevägen 36

Ursviken, Skellefteå kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Biarea
71 m²
Tomtarea
1 042 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
34 805 kr/år

Välkommen till Skyttevägen 36 i Ursviken, en välskött 1 1/2 plans villa med källare som erbjuder en trivsam och funktionell livsstil. Här finns allt du behöver för att skapa ditt hem i lugn och ro.

Denna bostad har en låg energiförbrukning, vilket gör den både ekonomiskt fördelaktig och miljövänlig. Ett positivt val för dig och naturen.

Tomten är fin och inbjudande med praktiska detaljer som ett uthus, grillplats, garage och cykelförråd. En inglasad yta på cirka 28 kvm förlänger sommardagarna och ger en anslutning till trädgården året runt.

Inuti huset finner du välplanerade utrymmen. Två sovrum och en sovalkov/kontor ger flexibilitet för familjen. De två badrummen och det renoverade köket från 2010 ger modern komfort. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats.

Källaren har en gillestuga med öppen spis som skapar en mysig atmosfär. Tvättstuga och pannrum fyller de praktiska behoven.

Skyttevägen 36 i Ursviken erbjuder en trevlig livsstil med värdefulla detaljer. Här bor du i ett populärt område med skogen alldeles intill som erbjuder både skoterled och fina promenadstråk.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anton Eriksson, Husfoto
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Alexander Simonsson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Alexander Simonsson, Bjurfors Skellefteå
070-268 34 77