Ankarvägen 11

Uthammar, Oskarshamns kommun Se på karta

2 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Biarea
121 m²
Tomtarea
672 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
24 775 kr/år

Välkomna till Ankarvägen 11 och detta trivsamma boende med otroligt vackra omgivningar! Här kan man njuta av naturen med bär- och svampskogar i kombination med den underbara skärgården. En båtplats följer så här kan man enkelt ta sig ut bland kobbar och skär. Vid vattenbrynet finns en bastu som man är delägare i.

Entrévåningen erbjuder tre sovrum, två badrum och väl tilltagen umgängesdel som är inredd med kök, matplats och vardagsrum. I förlängningen av detta rum finns ett inglasat uterum. I källarvåningen finns generösa utrymmen antingen för hobbyverksamhet eller om man har eget företag och behöver lagerutrymme. På fastigheten finns även en gäststuga på 15 kvm som är perfekt för övernattande gäster.

Här har man prioriterat en gedigen konstruktion och hållbara materialval som står sig över tid. Mellan våningarna har man låtit gjuta ett betongbjälklag med komfortabel vattenburen golvvärme i hela entrévåningen. Fasaden är av obehandlad Sibirisk lärkträ som har en naturlig beständighet och som med åren har patineras till en grå nyans. Fönstren har utvändiga aluminiumprofiler för en lång hållbarhet. Man har även olika uppvärmningsmöjligheter, dels bergvärme om man vill ha ett bekvämt uppvärmningsalternativ eller vedpanna som kräver lite mer.

Uthammar har en bra blandning av permanent- och fritidsboende i området. Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas