Valenciavägen 21

Valencia, Falkenbergs kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 164 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Energiklass
G
Driftkostnad
66 714 kr/år

Villan uppfördes ursprungligen i mitten av 40-talet och nuvarande ägarfamilj har bott här sedan många år tillbaka. Den klassiska trävillan erbjuder på entréplanet en rymlig hall, vardagsrum med öppen spis, kök med matplats, samt ett stort badrum. På ovanvåningen finns det 3 sovrum. Källarplanet ger dig ytterligare rum för både hobby, tvätt och förvaring samt ett mindre garage. En vidbyggd lägenhet på ca 50 kvm har 2 rum och uppfördes i mitten av 80-talet, den kan vara perfekt för uthyrning, tonåringen eller kanske för din egna verksamhet! Lägenheten som har egen entré, har eget kök och badrum.

Trädgården är lagom stor och ytan på ca 1160 kvm ger er plats för barn med spring i benen. I området bor man med omedelbar närhet till Stortorget (1,5 km) och till Ica Kvantum promenerar du på 5-6 minuter och här finns även en del övriga butiker såsom apotek och systembolag.

Villan är Varudeklarerad och ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt vid visningen. En villa med många möjligheter, välkomna på någon av våra visningar!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Ola Claesson

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Ola Claesson, Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
0346-48842