Silverringen 19

Vallås, Halmstads kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
148 m²
Tomtarea
702 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
44 265 kr/år

Säg hej till denna höjdare i en välvårdad fräsch förpackning! Huset på Silverringen 19 är en praktisk tegelvilla som verkligen har tagits hand om genom åren på bästa sätt! En generös yta om användbara 118 + 148 kvm som man kan disponera efter tycke och smak.

Huset har förutom tre sovrum på entréplan även ett fräscht Ballingslöv kök, stort badrum, groventré med WC samt ett härligt vardagsrum med utgång till altan. Utöver detta en väldigt ljus källarvåning där ett allrum med eldstad är ett naturligt umgängesrum tillsammans med stort hobbyrum, gott om förvaringsutrymmen samt en rymlig tvättstuga som också är en dröm för barnfamiljen. Altanen fullkomligt badar i sol under hela dagen och nuvarande ägare har skapat en "ätbar trädgård" med potatisland, pallkragar med jordgubbar och gott om hallon till frukosten finns det också. Taket är nytt sedan 2021 och är förberett för att även addera solceller för att på så sätt få ännu mer förmånliga driftskostnader.

Huset ligger i ett lugnt villaområde med hus av skiftande karaktär och har nära till grönområden och natur. Bussarna går i strid ström in till stan och redan från tidig ålder kan de små ta sig för egen maskin till skola och fritidsaktiviteter på cykelbanan, kan det bli bättre ur familjeperspektivet? Varmt välkommen hem! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Emil Karlsson

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Emil Karlsson, Mäklarhuset Halmstad
0703571924
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas