Lantmätarvägen 3

Vänge, Uppsala Karta & restider

2 795 000 kr
VillaVilla

Välkommen till en rymlig villa på utsökt tomt i familjevänliga Vänge strax utanför Uppsala. Det charmiga tegelhuset, byggt med tegel från Vittinge tegelbruk, är välplanerat och har även ett stort dubbelgarage med tillhörande förråd och verkstad/vedbod. På det övre planet finns tre sovrum, ett stort vardagsrum med härliga enorma fönster mot trädgården, matsalsdel, rymligt kök, badrum med dusch och en gästtoalett i hallen. I källarplan har det inrätts en gedigen gillestuga med eldstad, en relaxavdelning med bastu och dusch, en tvättstuga, toalett samt flertal förråd och skafferier för praktiskt förvaring. Den trevligt anlagda tomten är välskött och bjudet på både stenlagda gångar, häckar, syrener, bärbuskar och två äppelträd med flertal äppelsorter.

Huset är i behov av renovering men har flera tjusiga detaljer som kan bevaras, exempelvis ekparketten i hall och vardagsrum. Dessutom finns en stor, öppen eldstad med en härlig gjutjärnsspis från Roslagensspis i källaren och möjlighet att även göra en eldstad/kamin i vardagsrummet uppe. Detta är verkligen ett hus med stort potential!

Det trevliga samhället Vänge ligger ca en mil från Uppsala. Stenhagen centrum som har utvecklats till en stor handelsplats med flertal butiker och service finns vid infarten till Uppsala bara 8 minuter bort. I övrigt kan man tanka, köpa pizza och handla det nödvändiga på bensinmacken i Vänge. Samhället ligger vackert till vid Hågaån med nära till natur, motionsspår och och populariteten som den medeltida radbyn Ekeby med stort kulturhistoriskt intresse. I Vänge finns även skola (1-6), förskola, idrottsföreningen Hagunda IF som erbjuder flera aktiviteter och sporter för barn och unga, såsom innebandy, friidrott, skidor mm. Här ute har man även goda kommunikationer med buss och det finns även en cykelväg till Uppsala! Det finns också framtida planer på ett eventuellt tågstopp i Vänge vilket skulle öka närheten till Uppsala ytterligare och komplettera bussförbindelserna varje halvtimme.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
108 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 064 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
57 100 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lantmätarvägen 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Driftkostnad
57 100 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 526
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 37 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips