Skogsvägen 28

Vännäsby, Vännäs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
3 422 m²
Byggår
1920

Varmt välkomna till Skogsvägen 28 i Vännäsby! Här finns möjlighet för er som önskar en mindre gård som lämpar sig perfekt för hästlivet. Ni erbjuds ett totalrenoverat bostadshus där allting håller hög standard samt flertalet väl tilltagna ekonomibyggnader och dubbelcarport. Här finns allt som kan tänkas önskas. Ekonomibyggnaderna är förberedda och gjorda för hästhållning, med flertalet boxar, ladugård med loge samt förvaringsutrymmen för allt som behövs för att kunna förverkliga drömmen om att ha en egen hästgård. I direkt anslutning till fastigheten finns även möjlighet att arrendera både hästhagar och ridbana. Är du kanske bilintresserad? Här får du även möjlighet att utveckla ditt intresse i ekonomibyggnaderna.

Ekonomibyggnaderna bjuder på generösa utrymmen. Däribland en loge (95 m2), separat förrådsbyggnad med vedbod (60 m2), selkammare (12 m2) och ett höloft (200 m2) samtliga med väl tilltagna takhöjder. En sadelkammare och verkstadsbod finns också i anslutning till stallet. Till fastigheten hör även 4,17 hektar skogs- och åkermark (Bet. Vännäs 1:14).

Bostadshuset som genomgått en totalrenovering erbjuder fyra rum och kök. Två sovrum, vardagsrum, allrum samt badrum. Huset är nyckelfärdigt så det är bara att packa era väskor och flytta rakt in och möblera efter önskemål. I huset finns även en praktisk matkällare. I direkt anslutning till Skogsvägen 28 har ni ett fint elljusspår som passar perfekt för både promenader, längdåkning och löpning. I Vännäsby finns barnomsorg F-åk 6, affär, pizzeria, fotbollsplan och cykelpark för barnen att njuta av. Busshållsplats med direktbuss till Umeå finns på 300 meters gångavstånd.

Detta är en fastighet som bör upplevas på plats!

Välkommen att boka dig för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Robert Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
Mäklare Robert Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
0730-31 32 62