Kommande

Tallvägen 20

Vansbro, Vansbro kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 135 m²
Byggår
2012
Kommande

Under vår/sommar 2022 så kommer denna vackra enplansvilla att bjudas ut till försäljning på Grönalid!

Den vackra farstukvisten med pardörrar och spröjsade fönster välkomnar med en öppen hall med bra ljusinsläpp och gott om plats för skor och ytterkläder. Här finns i direkt anslutning en helkaklad gästwc med dusch samt en rymlig garderob. Vidare kommer man in till det vackra allrummet med vattenmantlad kakelugn och ryggåstak som tillsammans med de stora fönstren ger en härlig rymd och en ljuvligt plats för samvaro!

Köket är i sin tur öppet mot allrummet och har plats för ett rymligt matbord samt utgång till bakgårdens öppna soldäck. Förutom soldäcket så finns ett magiskt fint inglasat uterum med skjutpartier i tre vädersträck samt 3 sovrum med bra storlek, ett fräscht helkaklat badrum i vitt kakel med grå klinker samt en separat tvättstuga.

Ytskikten är genomgående smakfullt valda med bland annat ett ombonande klassiskt parkettgolv som går genom hela villan. Det är bekväm uppvärmning tack vare frånluftsvärmepump som ger golvvärme i hela huset, dessutom finns solpaneler installerade för att effektivisera och minska elkostnaderna samt centraldammsugare för enklare städning i huset.

Tomten är trivsam och lättskött med mindre träd och buskar, en liten lekstuga samt vedbod med redskapsförråd stilrent designade för att matcha huset! Här finns en öppen gräsyta där man kan njuta av lugnet på den inglasade altanen eller sitta med kaffekoppen i solen på den insynsskyddade innergården, här är läget totalt ostört av omgivningen! På infarten finns ett vidbyggt varmbonat bilgarage bekvämt beläget med groventré in till huset.

Grönalid är mycket populärt bostadsområde inte minst bland barnfamiljer, området är beläget inom gångavstånd in till Vansbro centrum som har de bekvämligheter man kan tänkas önska såsom matbutik, apotek, skola från F-gymnasium, systembolag med mera. Det finns även en trivsam badplats vid älven alldeles i närheten!

Missa inte chansen att förvärva denna svarta pärla! Kontakta ansvarig mäklare redan idag om du är intresserad för vidare information om försäljningen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Moa Lindström Skogman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
073-085 88 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas