Kommande

Hinsaringen 35

Värmdö Evlinge, Värmdö Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
2 890 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1993
Driftkostnad
40 397 kr/år
Kommande

Renoverad och charmig enplansvilla med perfekt läge på solig hörntomt i havsnära Evlinge. Med stor passion har huset och tomten renoverats till denna fint skötta villa dom senaste åren. Genomtänkt och effektiv planlösning med öppna sällskapsutrymmen, 3 sovrum, stort helkaklat badrum, separat wc och ett tvättrum. Allt med hänförande ljus och rymd genom många fönster. Hjärtat i huset är de stora sällskapsytorna med det snygga köket, vit och lantlig köksinredning, matplats för 6-8 personer och ljust vardagsrum med utgång till baksidan. Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump ligger i hela huset.

Hinsaringen 35 har ett perfekt läge i Evlinge med lite biltrafik. På den öppna och ljusa hörntomten med häck runtom finns många fruktträd och buskar. Två stora altaner bjuder på sol hela dagen, stenlagda gångar, plan gräsmatta till bollspel och mycket mer. Bra parkeringsmöjligheter för många bilar.

Vill man bygga till kan det finnas goda möjligheter till generös byggrätt. Detta besvaras av Värmdö Kommun och köparen har egen undersökningsplikt för denna information. På kort gångavstånd kommer man till en av Evlinges fina båtbryggor och i området finns två härliga badplatser med sandstränder och badbryggor.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.