Torsby krokväg 8

Värmdö - Torsby, Värmdö Se på karta

3 990 000 kr

4 290 000 kr -7%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
2 829 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
38 596 kr/år

Välkommen till vackra Torsby och denna rymliga villa med härliga sällskapsytor både inne och ute belägen på en fin hörntomt med flera gästhus varav det största på ca 30 kvm har alla faciliteter och är möjligt att hyra ut eller ha som hemmakontor.

Det nyrenoverade köket från 2020 går i vitt med rostfria maskiner och arbetsbänk av massiv ek. I köket finns också en trevlig matplats och utgång till stor altan under tak, vardagsrummet rymmer både soffgrupp och hemmakontor och huset har 3 fina sovrum samt helkaklat badrum. Fönstren är utbytta till 3-glas fönster och huset värms upp via luft/vattenvärme pump till vattenburna radiatorer.

I källaren finns det gott om utrymmen för diverse hobbyverksamhet, tvättstuga och förrådsutrymme. Här har det påbörjats renoveringsarbeten och köparen kan fortsätta att utveckla utrymmena efter sina egna behov.

Gästhuset om ca 30 kvm har ett litet kök och allrum med plats för både soffgrupp och bord, sovalkov samt duschrum med wc. Det finns ytterligare ett gästhus på tomten om ca 10 kvm, ett förråd samt en äldre lekstuga.

Den fina och insynsskyddade hörntomten har en stor altan, lekfulla gräsytor och grusad infart med plats för flera bilar.

På gångavstånd finns busshållplats och områdets fina badstrand.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 1
    nov
    Sön 1 nov kl. 14:30–15:00
    Anmäl dig gärna till visningen, vill du ha egen visning så ordnar vi det.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.