Värmdövägen 17

Värmdö - Torsby, Värmdö Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
3 217 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
30 592 kr/år
Antal besök
4 387
Dagar på Hemnet
8

Med insynsskyddat men samtidigt centralt läge återfinns denna nyligen renoverade minivilla med anslutande altaner mot naturmarken i söder. Här finns goda möjligheter till vidare tillbyggnad givet en generös byggrätt i kombination med mycket gynnsamma markförhållanden.

Tomten har ett insynsskyddat läge från vägen och knyter an till orörd skyddsklassad naturmark i söder. Längs med husets södra sida löper en altan med delvis med skyddat läge under tak. Väster om huset finns ett gästhus om dryga 18 kvm inrett som förråd och separat sovrumsdel.

Huset framstår med ljusa moderna ytskikt och disponeras över entréhall, vidare in återfinns köket med anslutande matplats, vardagsrum, två sovrum med möjlighet att inreda ett tredje i allrummet samt därtill ett nyrenoverat badrum.

Bilen parkeras bekvämt på den tilltagna infarten där markförutsättningarna är perfekta för att uppföra såväl garage som Attefallshus. Såväl uppfarten som hus och gästhus har ett avskilt läge utan insyn från vägen.

Fastigheten är belägen inom detaljplanerat område och ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Infrastruktur för fiber finns framdraget till tomtgräns. Detaljplanen reglerar byggrätten för fristående enbostadshus på fastigheten till maximalt 200 kvm byggnadsyta (BYA) vid byggnation i 1-plan alternativt maximalt 150 kvm BYA vid byggnation i 2-plan. Därtill får garage och uthus uppföras till en byggnadsyta om totalt 60 kvm BYA fördelat på högst två komplementsbyggnader per fastighet. Se bifogade detaljplanehandlingar under fakta och dokument.

Läget är naturskönt med absolut närhet till såväl skogsområden med vandringsleder samt Torsbyfjärden och Stockholms inlopp. Inom bekvämt promenadavstånd finns ett antal olika badplatser, bland annat i Torsbyviken, som erbjuder både sandstrand och klippbad. Som boende i området finns det möjlighet till båtplats via Torsby båtägarförening (se länk under fakta och dokument). Därtill närhet till ett flertal golfbanor, ridklubbar samt idrottsföreningar. På helgen blir det närbelägna Siggesta Gård ett naturligt resmål samtidigt som närheten till Stenslätten och färjorna till Rindö och Waxholm ger läget en extra dimension. Därtill erbjuder den populära lokala restaurangen My Chef vällagade luncher och middagar.

Kommunikationerna in till stan är goda. Värmdövägen trafikeras av buss 437, 438 och 439 med regelbunden trafik in till Slussen, en resa som tar ca 45 min, medan resan med bil tar ca 30 minuter. Hemmesta vägskäl, en promenad om ca 1 km, trafikeras av buss 436, 440 och 474. I och med detaljplaneutbyggnaden av området finns planer på att förlänga buss 474 så att den får slutstation i Torsby istället för som idag vid Hemmesta vägskäl, något som då skulle öka turtätheten rejält.

Vänligen notera: Fastigheten besiktigas samt energideklareras onsdagen den 23 juni.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.