Västbacken 21

Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd, Tanums kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
66 m²
Tomtarea
1 584 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
13 668 kr/år

Välkommen till en sommarpärla på Västbacken. Ett läge med havsutsikt och utan detaljplan som styr vad som får byggas på tomten.
En havsnära fastighet som erbjuder salta bad från så väl klippor som sandstränder. Med möjlighet till båtplats kan man enkelt göra utflykter till flertalet öar i den vackra skärgården. Från huset finns det fina skogsvyer och havsglimtar och uteplatsen belägen i söderläge erbjuder många soltimmar. Tomten är på 1 584 m² och är utmärkt för umgänge och lek.
Ett stenkast från huset ligger gourmet restaurangen ”Cafe Västbacken” som har en fantastiskt meny. Man når även Havstenssund och Resö på bara några minuter via båt, vilka är trevliga utflyktsmål. Det perfekta fritidshuset för er som söker närhet till havet, båtliv, lugnet, naturen men där man även kan finna nöjen och aktiviteter på en kvarts bilfärd till Grebbestad och Tanumshede. Mjölkeröds Golfbana finns också i närområdet.

Huset är ljust och trevligt.
Köket är utrustat med diskbänk, kyl, mindre frysdel, spis, skåp och lådor för förvaring.
Det finns ett sovrum som idag är möblerat med två enkelsängar och ytterligare ett sovrum som har platts för en dubbelsäng och innehar ett platsbyggt klädskåp. Vardagsrummet är stort, rymligt och prytt med en vacker kakelugn (den är dock inte i bruk idag), vardagsrummet har flera stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat med kommod, spegelskåp och en välfungerande och lättskött mulltoa. I källaren, som nås från utsidan huset, finns tvättmaskin, en snickarhörna och bra förråd för förvaring.

Huset är besiktigat och det finns en 10-års dolda fel försäkring för köparen.

Planer finns för kommunalt VA. Läs mer om projektet under filer.

Avstånd till Göteborg ca 14 mil ca 1,5 h bilfärd
Avstånd till Oslo ca 16 mil ca 2 h bilfärd

Missa inte det här fina läget!

För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Carolina Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Carolina Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46708692612