Ormbergssvängen 18

Västerås, Västerås Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
940 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
50 793 kr/år

Attraktivt belägen på mysiga Ormberget hittar vi denna fina enplansvilla med källare och friköpt tomt. Ett rymligt boende för den större familjen med 106 kvm boarea och 106 kvm biarea. Till fastigheten hör en fantastisk trädgårdstomt med stor altan och sol hela dagen.

I denna hemtrevliga villa med ett öppet och luftigt entréplan finns en lika stor källare som skapar massor av möjligheter! På entréplan finnas ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot det fräscha köket som renoverats 2010. Vidare finns 3 fina och rofyllda sovrum, en nymålad wc samt ett badrum. På källarplan finns groventré med hall, fullt funktionellt kök med sällskapsyta, tvättstuga, renoverat badrum från 2010, bastu samt ett kontor som är förberett med golvbrunn och vatten med möjlighet att göra om till spa. Sist men inte minst finns ett biorum och ett stort sovrum med öppen spis och hel garderobslänga.

På tomtens framsida finns ett garage med garageuppfart, plats för 2 bilar. Tomtens baksida är insynsskyddad med solchans hela dagen vid någon av uteplatserna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås