Årstidsgatan 2

Västergård, Helsingborgs kommun Se på karta

4 995 000 kr

5 295 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
540 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
40 236 kr/år

På Årstidsgatan erbjuds det äntligen ett av områdets absolut finaste hus som med sin kvadratsmarta planlösning och inbjudande trädgård blir en perfekt familjevilla. Huset går i snygg vit färg och bilplatsen erbjuder 2 bilar att parkera på uppfarten där man med fördel kan ladda elbilen via den nyinstallerade laddboxen. Ytterligare bil får plats i garaget. Via den stensatta gången kommer vi till huset entré. Invändigt finner ni: ett mysigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt utgång till den underbara trädgården, ett rymligt, snyggt och fräscht kök med modern maskinpark samt bra matplats, ett praktiskt grovkök med garderober och groventré, tre generösa sovrum varav ett med egen klädkammare samt utgång till det inglasade uterummet med magiskt tillhörande jacuzzi, ett stort badrum samt gäst-wc. Då vardagsrummet är så stort så finns det även utrymme för ett extra sovrum för den som behöver det. Perfekt planerat med andra ord.

Trädgården är en oas i perfekt solläge. Här finns gott om ytor för sociala tillställningar med det stora trädäcket som mittpunkt i det hela. Här kan man med fördel mysa och ta det lugnt vid den nedsänkta delen ut mot trädgården med gott om plats för både loungegrupp samt några ordentliga solsängar. Kort och gott det perfekta sommarhänget! Markis finns som solskydd och kvällstid är huset riktigt inbjudande. Ett förråd ger bra plats för trädgårdsredskap och cyklar samt ett garage med plats för bilen eller extra förvaring!

Västergård bebyggdes under 1990-talet och är beläget i de östra delarna av Helsingborg. Området angränsar till Gustavslund i söder och omgärdas av Västergårds IP nordost. Här spelar två välkända Helsingborgslag Eskilsminne IF och Högaborg BK och på helgerna är här fullt av aktiviteter. Populära skolor och förskolor finns inom promenadavstånd, precis som livsmedelsbutik, spelbutik och Pizzeria. Från Västergård har man bara några minuter till skogen Jordbodalen och en kort cykeltur till Bruces skog. Jobbar man norr-eller söderut så kommer man ut på E4/E6 på några få minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Robin Zecevic

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Robin Zecevic, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179332

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.