Holstorp 409

Västra Tunhem, Vänersborgs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
935 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
27 000 kr/år

I omtyckta och populära Hol saluför vi nu denna trevliga 1 1/2 plans villa med källare. Här finner ni tilltagna sällskapsytor på entréplanet med en stor inglasat altan med skyddat läge. Vidare finner ni ett rymligt huvudsovrum, ett barnrum med två praktiska sovalkover samt ett fräscht badrum. På våning två har ni också utgång till en balkong med kvällssol. Källarplanet erbjuder er generösa ytor som lämpar sig väl för hobbyverksamhet, det egna företaget eller med plats för mycket förvaring. Luftvärmepumpen bidrar till låga driftskostnader.

Stor tomt (2 fastigheter) om totalt 1757 kvm med ett fristående garage i bra storlek. Uppfart och parkering med plats för flertalet bilar. Plats för Attefalls hus eller kanske ett större garage?

I Hol bor ni med närhet till vacker natur men ni tar er även snabbt in till Trollhättans- eller Vänersborgs centrum. Halle- oh Hunneberg som ligger i närhet och som ni ser från fastigheten är numer klassade av Unesco som världsunikt och av internationellt intresse. God bussförbindelse med hållplats ett stenkast från huset!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Entré Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emilia Kello

Entré Fastighetsförmedling
Mäklare Emilia Kello, Entré Fastighetsförmedling
0768544022