Lottas väg 3

Växjö kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1088 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Energiklass
B
Driftkostnad
35 762 kr/år
Antal besök
7 188
Dagar på Hemnet
25

Nu finns tillfälle att förvärva en riktigt trevlig villa i gott skick på en lugn gata i Braås, varmt välkomna till Lottas väg 3!

Med bergvärme som uppvärmning bor man här med riktigt låga driftskostnader. Huset har genomgått flera större renoveringar såsom ny dränering 2020, fönster är även dem bytta till moderna tre-glasisolerfönster och husets två badrum har även de uppdaterade ytskikt på senare tid.

Huset har en mycket trevlig, stor och barnvänlig trädgård som gränsar till grönområde och lekplats. Uteplatserna ligger insynsskyddade bakom häckar och trädgården ramas in med naturligt insynsskydd genom träd och växtlighet. Här bor man även bekvämt med gångavstånd till skola och förskola, samt busshållplats med bussförbindelse in till Växjö endast ca 150 meter från ytterdörren. Lottas väg ligger i ett mycket lugnt och barnvänligt kvarter.

Villan omfattar ett kök, badrum och 3 sovrum på entréplan samt ett stort vardagsrum med utgång till en trevlig inglasad altan. I källarplan finns ytterligare ett rymligt sällskapsrum, hobbyrum eller ett extra sovrum om man så behöver, badrum, matkällare och tvättstuga.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Gårdshem Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Siri Ek

Gårdshem Fastighetsförmedling
Mäklare Siri Ek, Gårdshem Fastighetsförmedling
+46705407071