Källvägen 6

Växjö, Växjö kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 442 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1958
Energiklass
C
Driftkostnad
39 133 kr/år

På Källvägen 6 i Sandsbro bor ni ett lugn och barnvänligt område med lekplats, matbutiker, apotek, systembolag i närområde. Sandsbro är ett populärt bostadsområden i Växjö där stort utbud för både barn och vuxna erbjuds. Goda kollektiva förbindelser till såväl Växjö stadskärna som orter utanför. Dessutom finns skola och förskola ett stenkast bort och på sommarhalvåret nås fina badplatser både i Helgasjön och Toftasjön en kort promenad bort. För de tränings och sportintresserade finns Padelbanor, gym, fotbollsplaner och Glasriktets golfklubb inom nära avstånd.

Villan, från 1958, ligger helt rätt vädersträckmässigt och har ett fint soligt läge. Bostaden som är i 1½ plan med källare är till viss del i behov av renovering/modernisering vilket ger er som ny ägare chans att sätta er egen prägel och renovera efter tycke och smak. Om behoven kräver finns här plats att bygga till mot trädgårdssidan som gränsar mot grusplan. Här finns ett rymligt garage med hydraulisklift lämplig för t.ex. motorcyklar. Uppvärmning genom bergvärme. Ägaren bytte yttertaket 2021.

Då säljaren är ett dödsbo så kommer en FRISKRIVNINGSKLAUSUL att intagas i köpekontraktet. Det innebär att den slutgiltige köparen förklarar sig godta fastighetens skick och avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Varmt välkomna att anmäla er till visning! /Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46766322900

Visningstider

  • 20
    aug
    Lör 20 aug kl. 13:00–13:40
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.