Mårtensbergsvägen 13

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
2 315 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Energiklass
D
Driftkostnad
56 374 kr/år
Antal besök
1 742

Ring mäklare för visning! Välkommen till denna fastighet med en fantastiskt stor gaveltomt och mycket grönska. Här har du sol så gott som hela dagen och möjlighet att ha flera härliga uteplatser. Här finns även ett attefallshus, perfekt för uthyrning, tonåringen eller när man har gäster över.

Det första man slås av när man kommer till fastigheten är lugnet och den härligt lummiga tomten med gott om plats för odling och plantering. Här finns det utrymme för flertalet uteplatser där man kan välja var man vill vara för stunden och efter vad vädret tillåter. När man kommer in i huset möts man av en mysig känsla. På entréplan finner du ett rymligt vardagsrum med utsikt över bostadens fina trädgård och med gott om plats för den större soffan. Köket har bra arbetsytor och är perfekt för den som tycker om att spendera många timmar i köket. Från hallen når du bostadens två sovrum och badrum. Källarplanet erbjuder bland annat ett stort förråd som med fördel kan göras om till ett sovrum för den större eller växande familjen. Här finns även pannrummet och bostadens tvättstuga med gott om arbetsyta. På tomten finns även ett attefallshus, perfekt för gäster eller uthyrning. Här finns allt som kan behövas såsom vardagsrum, lyxigt badrum och loft som t.ex kan användas som sovrum.

Till bostaden finns även en större parkeringsplats med utrymme för flera bilar.

Området erbjuder en lugn känsla som är perfekt för barnfamiljen. Närområdet består av villagator och fantastiska grönområden. Närhet till väg 73 ger möjlighet att snabbt ta sig till Handen samt vidare till Stockholm city. Behöver du handla något finns Port 73 och Haninge centrum bara minuter ifrån med bil.

Vänligen kontakta Sara Kjellgren för privat visning och mer information 070 595 34 94

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Sara Kjellgren

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Sara Kjellgren, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46705953494

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.