Huldabergsvägen 9

Vendelsömalm, Haninge kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
913 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
35 014 kr/år
Antal besök
2 023

Kliv in i detta hus och upptäck ett välutrustat hem med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här finns även många möjligheter så som att t.ex. inreda källardelen som har egen ingång, kanske till ett kontor eller uthyrningsbostad? Och/eller att ställa upp ett attefallshus enkelt? Då redan vatten, avlopp och el är framdraget.

Den stora, välplanerade och praktiska hallen som välkomnar dig in i detta hus bjuder på en ljus, möblerbar yta med gott om plats för jackor och skor samt inredd med skjutdörrsgarderober. Här finns ett underbart, stilrent kök, tre-fyra sovrum, ett sällskapsrum och ett mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och öppen spis. På vardera plan finns en toalett, det på övre plan och källarblan är även utrustade med dusch och på källarplan finns även en separat tvättstuga.

Huset står på en lättskött, barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, stora gräsytor, många soltimmar och en välklippt tät tujahäck som ramar in tomten. Här finns även ett förråd/gäststuga med egen samt ett praktiskt trädgårdsskjul med bra förvaring och plats för trädgårdens alla redskap. Utöver det har huset en trevlig och inglasad altan med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Uppfarten är asfalterad och här finns plats för flera bilar utan att trängas.

Huset ligger placerat i ett lugnt, omtyckt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor/skolor, bussar, restauranger, matbutik och natur med badsjöar. Varmt välkomna att trivas.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Kontakta mäklaren

Tove Hörnblad

Bjurfors Haninge
Mäklare Tove Hörnblad, Bjurfors Haninge
070-898 26 74

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.