Viksberg 55

Vika, Falu kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
160 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
5 800 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
59 397 kr/år

EN MAGISK SEKELSKIFTESDRÖM PÅ LANDET! Nu har vi en vacker och omsorgsfullt renoverad villa med rymligt garage och stor tomt med det lilla extra till salu i Vika! En perfekt familjevilla med 4–5 rum och kök fördelat på ca 160 kvm – på landet, men nära till stan och med naturen som närmsta granne. Husets charm är väl bevarad med gedigna trägolv och snickerier, vackra fönster och flera eldstäder. Den stora tomten på nästan 6 000 kvm bjuder in för både barnlek, härliga grillkvällar och gott om utrymme och möjligheter för den trädgårdsintresserade. I trädgården finns vackert anlagda blomsterrabatter och flera sorters fruktträd. Här finns också en mysig gäststuga, lekstuga samt förråd/vedbod.

Utöver detta finns ett stort garage om ca 50 kvm med plats för två bilar och gott om förvaring. Garaget har klinkers med golvvärme och skulle också kunna fungera som hemmakontor. Detta är ett hemtrevligt och gediget hus som omsorgsfullt genom åren renoverats. Huset har nyligen tilläggsisolerats och fått ny fasad.

I populära Vika hittar man det flesta bekvämligheter och här bor man på landet men ändå nära Falu centrum. Det tar ca 15 minuter in till centrala Falun och ca 20 minuter till Borlänge med bil.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Falun

Kontakta mäklaren

Annelie Svelander

HusmanHagberg Falun
Mäklare Annelie Svelander, HusmanHagberg Falun
070-784 99 76

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.