Oxelvägen 29

Viken, Höganäs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
429 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
30 164 kr/år

På Oxelvägen 29 finner du ett eftertraktat ”Vikenhus” på 105 kvm i gott skick. Här har man de senaste åren gjort renoveringar i form av nya badrum och lagt ny takpapp. De vackra gula tegelpannorna som skulle likna halmtak enligt arkitekten till Vikenhusen har man rengjort och återanvänt. Vackert och respekt mot husets historia.

Oxelvägen 29 har en mycket trevlig och bra planlösning. Du har ett stort vardagsrum med plats för ett rejält matbord för att duka upp för fest. I vardagsrummet finns en mysig kamin att värma oss kalla vinterdagar. Stilen i köket är klassisk och här finns även en matplats. Tre sovrum i bra storlek samt renoverat badrum och gästtoalett. Huvudentrén är via den stillsamma cykelvägen, men man kan även gå genom groventrén där vi även har husets tvättstuga. En mycket trevlig planlösning och allt i ett plan!
Vidare har du en fin och lättskött trädgård i sydöst och en stenlagd uteplats att njuta av kvällssolen. Bilen parkerar du bekvämt på den asfalterade uppfarten eller i garaget.

Här bor du på en lugn återvändsgata med perfekt läge i Viken och gångavstånd till ICA UP-hallen, Tempo, Vikenskolan, flera förskolor, busshållplats samt gamla Viken med flertalet restauranger och de vackra promenadstråken utmed Öresund.

Huset är förbesiktigat, kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma Vikenhus. Välkommen att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Milic Sremcevic

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Milic Sremcevic, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs
0725-661690