Maruddstigen 3

Rörvik-Skogshult, Vingåker Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 481 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
23 750 kr/år

Välkommen till denna mycket tilltalande och nybyggda villa/fritidshus med åretrunt-standard i natursköna Rörviks Fritidsområde i Vingåker. Denna helt nybyggda bostad har fyra rum - varav två/tre bra sovrum och snyggt välutrustat kök från svenska Claessonkök och maskinell utrustning från bland annat Miele. Ett av sovrummen har eget badrum och bostaden har ytterligare ett stort badrum samt tvättstuga/grovkök.

Bekvämt med vatten & avlopp genom samfällighetens regi. Möjlighet till internet med bredband genom IP-only. Det är några minuters promenadväg till samfällighetens välordnade barnvänliga badplats och på några minuters bilväg bort så finns Rörviks camping som har lite enklare inhandling på sommaren. Längs Hjälmarens strand finns flera fina klipp-bad.

Bostaden är uppförd på lösvirke av lokalt mycket välrenommerad snickariföretagare. I största möjliga mån har endast svenska material av hög kvalitet använts i byggnationen. Samtliga övriga installationer för vatten och el har utförts av andra fackmän. Slutbevis är utfärdas under 2021 liksom besiktning med fristående besiktningsman. Säljaren kommer att teckna doldafel-försäkring efter genomförd affär, för köparnas trygghet.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Nyköping