Östra Gillbergavägen 12C

Vreta, Norrtälje Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 470 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna nyproducerade 1-plansvilla i lantlig miljö. Här bor du nära havet och skärgården men ändå bara ca 55 min med bil till Stockholm. Huset kan användas som permanentbostad eller fritidsbostad eller varför inte flytta ut från stadens puls och ha kontoret hemma. Huset är på totalt 163 kvm och fördelar sig på ett kök, vardagsrum, tre sovrum, två badrum och tvättstuga. Huset har genomgående hög standard och moderna färg- och materialval. Vattenburen golvvärme och mycket låg energiförbrukning. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora och många fönster skapar ytterligare en rymlig känsla. Vardagsrummet har ljusinsläpp från tre väderstreck, värmande kamin och utgång till en altan i söder. Kaminen har tre avluftsgaller för bättre spridning av varmluften. Om fler rum önskas så finns möjlighet att inreda vinden. På tomten finns en carport med vidbyggt förråd. Ägaren planerar att uppföra två hus ytterligare bredvid denna fastighet. Det finns möjlighet att köpa någon av dessa två fastigheter (tomt + nybyggt hus) samt vara med och påverka materialval/planlösning mm.

Med bil tar det ca 55 minuter in till Stockholm och knappt 20 minuter in till Norrtälje stad. Busshållplats finns ca 800 meter från huset och med buss 631 tar du dig in till Norrtälje på ca 35 minuter. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Gräddö, ca 9 minuter med bil från huset. Här finns även båthamn, pizzeria, caféer och pub (sommartid). I närheten ligger Kapellskärs hamn varifrån båtar till Åland trafikeras dagligen.

Det finns många badplatser runt om på Rådmansö och närliggande områden. För den som har båt så finns det även goda möjligheter att hitta en båtplats att hyra.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
163 m²
Tomtarea
1 631 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
28 027 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra Gillbergavägen 12C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 470 000 kr
Driftkostnad
28 027 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 085
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 55 dagar sedan, den 22 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips