Konvaljgatan 10

Ytterby, Kungälv Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
634 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
350 kr/år
Antal besök
4 887
Dagar på Hemnet
17

Hus till salu i eftertraktade Tornhaga! Välkomna till detta hemtrevliga hus beläget i ett av de mer attraktiva och familjära områdena i Ytterby. Ett möjligheternas hem där det idag är 115kvm fördelat på ett plan men med möjlighet att bygga till en våning ytterligare. Rymlig tomt med fritt läge som vetter mot skogen och lekplatsen ett stenkast från huset. Garage och förrådsbyggnad finns också samt en rymlig uppfart för parkering.

3,5 kilometer utanför Kungälv, mot Marstrand, ligger Ytterby. Bebyggelsen är blandad med flerfamiljshus och villaområden. Det är lätt att förstå områdets omåttligt växande popularitet, där barnen kan växa upp nära skola och vänner, omsluten av dess lugna omgivningar.

Kommunikationerna är mycket bra med goda buss- och tågförbindelser till Göteborg, men också Marstrand och Stenungsund/Uddevalla. Vid stationen i Ytterby Centrum finns en stor pendelparkering. Tåget tar dig till Göteborg på endast 17 minuter och Stenungsund på 20 minuter. Det går flertalet bussar varje timma som tar ca 45 minuter till Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 13
    jun
    Idag kl. 11:00–15:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.