Joängsbyn Vargen 6

Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
50 m²
Tomtarea
104 m²
Byggår
1973

Välkommen till Vargen 6 - Ett naturnära fjällboende med längdspår och skoterled runt hörnet.
Inte långt från Hundfjället och Tandådalens magiska områden hittar ni denna naturnära timmerstuga belägen i Joängsbyn.

Stugan om 50 kvm har en genomgående fjällkänsla med väggar och tak klädda i furu.
Storstugan har öppen planlösning där kök och allrum tillsammans skapar en mysig och rymlig plats för hela sällskapet att umgås på. Här kan man med ljuvligt sprak från elden i kaminen njuta av goda middagar tillsammans eller se en mysig film i soffan. Från köksdelen finns en dörr ut till den generösa altanen där utsikten över skogen målar upp sig likt en tavla under de olika årstiderna.

De två små sovrummen är inredda med varsin kärlekssäng vilket motsvarar 6 sovplatser. Utöver det finns även 1 sovplats i allrummet.
Badrummet är av modern standard med dusch samt en rymlig bastu.

Joängsbyn är en av det första stugbyarna som byggdes vid Hundfjället och består av totalt 40 stugor indelat på 5 mindre områden. Ett underbart läge för den som vill bo lite avskilt men ändå ha nära till allt som fjället har att erbjuda. Några minuters gång från stugan finns Myrflodammens längdskidspår med olika längder som passar alla. Lockar den alpina skidåkningen mer finns Hundfjället och Tandådalens pister närmast men med en kortare biltur tar man sig enkelt vidare till både Högfjället och Lindvallen.

Med Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport mindre än 10 minuter bort och nya hotellet Skistar Lodge strävar Hundfjället mot att bli en internationell anläggning med öppet även under sommarhalvåret.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Alexandra Kristofic

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Alexandra Kristofic, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0761311555