Granbarrsvägen 3

Almunge, Uppsala Se på karta

1 890 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
51 m²
Tomtarea
2 324 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
15 430 kr/år
Antal besök
3 795
Dagar på Hemnet
4

Välkomna till detta fantastiska fritidshus beläget på vackert sluttande tomt med områdets bästa läge och fri utsikt över åkrar och mot områdets gemensamma pool.
Mysig anlagd trädgård med grillplats och magisk altan som bygger ihop huvudbostaden med bastubyggnaden och gäststugan på ett fint sätt.

Hela fastigheten har fått ett lyft de senaste åren och kan med fördel även nyttjas vintertid. Bostadshuset består av kök med bardisk i öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats och härligt högt i tak. Här finns bostadens fina kamin som idag värmer upp huset tillsammans med kompletterande el-element men det är också förberett för att sätta in en luftvärmepump.
Två bra sovrum och nytt, helkaklat badrum med dusch.

På fastigheten finns även en gäststuga samt bastubyggnad med dusch och avslappningsrum i anslutning.

Moga är ett klassiskt fritidshusområde, men som idag bebos av såväl fritidsboende såsom permanentboende. I området finns sommartid en gemensam pool som får nyttjas av de boende i området och här finns även möjlighet till skolskjuts. Moga har även en egen station för Lennakatten, det populära ångloket som är en trevlig utflykt för hela familjen.

Härifrån är det ca 6 km till centrala Almunge. I Almunge finns mataffärer, restauranger, vårdcentral och apotek samt förskolor och skola. I närheten finns även populär golfbana och flertalet omtyckta badplatser, däribland Södersjön. Till Thuns och Faringe är det ca 4 km.

Här bor du i ett lantligt mycket givande läge med bra pendlingsavstånd till Uppsala, Arlanda och Stockholm.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.