Budalsvägen 115

Sibräcka, Tjörns kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
530 m²
Tomtarea
3 670 m²
Driftkostnad
167 427 kr/år

Välkommen!
Huset är om-och tillbyggt 2012, löpande har förbättringar gjorts på fastigheten och i huset.
Hyresfastighet har goda intäkter och låg drift, närheten till buss och därmed goda pendlingsmöjligheter för både barn som skall till skola samt vuxna som skall till jobbet.
Huset ligger naturskönt och gillar man sköna långa promenader på landsbygden eller bara lugnet av landsbygden så hjälper det förhoppningsvis dina hyresgäster att trivas lite bättre.
Huset har en fin trädgårdstomt med stor gräsmatta där barnen som bor i huset har stora möjligheter till bus och lek, (vill man spela kubb eller bara grilla en bit mat gör man det med fördel vid och kring grillplatsen)

Fastigheten har en tomtarea på 3 670 kvm och två byggnader. Läget är både naturskönt och närheten Skärhamn och Kållekärr gör denna fastighet attraktiv med stor potential för dina hyresgäster. Sibräcka är beläget ca: 4 km nordöst om Skärhamn och ca: 6 km sydväst om Kållekärr.
Förskola, skola, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutik, natur och goda pendelmöjligheter finner man i såväl Skärhamn som Kållekärr, vill man hitta fler matställen, museum och bibliotek beger man sig mot Skärhamn.

Hyresfastigheter med åtta lägenheter (i två byggnader) och hyresintäkter på ca 838 000:-/år.

En lägenhet på 1 ROK, tre lägenheter med 3 ROK, två lägenheter på 4 ROK, en lägenhet med 5 ROK även en lägenhet i separat byggnad med egen entré på tre ROK.

Renoveringar har skett löpande från 2012, bland annat har bergvärme installerats för att sänka driftkostnader, delvis nya fönster och dörrar. Sammantaget så har dessa uppdateringar från 2012 och framåt bidragit till att sänka driftkostnader som i sin tur minskar de löpande kostnaderna. Låg driftskostnad via bergvärme – årsförbrukning på fastighetens all förbrukad (värme och hushållsel) el ligger runt 55 000 kWh.

Säljaren är ett dbo och fastigheten säljs därför med sk friskrivningsklausul.

Under dokument finner ni många underlag som berör fastigheten.

Intressant? - hör av er för prospekt och visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Håkan Thisell

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Håkan Thisell, Bjurfors Södra Bohuslän
0708-660126