Pitevägen 96

Abborrträsk, Arvidsjaurs kommun Se på karta

595 000 kr

675 000 kr -12 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
6 795 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
25 975 kr/år

I slutet av Abborrträsk by finner ni denna fastighet där ni kan glädjas åt ett skönt sjöläge med bastu, badtunna och badbrygga. Denna försäljning består av två tomter som sammanlagt ger dig en areal på 6795 kvm tomt som har alla förutsättningar för dig som vill satsa och bygga ditt drömgarage eller kanske vill du ha en mysig stuga en bit in på tomten, antingen för eget bruk eller för uthyrning.

Bostaden inrymmer 4- 3 sovrum och här finns det ett perfekt tillfälle att sätta din egna prägel på ditt boende. Det är bekostat med driftsäker bergvärme till bostaden vilket lyfter värdet i fastigheten för många. Det finns en utgång från baksidan av bostaden där du genast kommer dig ut till sjösidan och tar dig vidare nerför trappen till bastu och badtunnan. En altan i anslutning till denna del av byggnaden skulle bli väldigt fint där en utomhusmatsalsgrupp kan nyttjas till fikagästerna.

Det finns gott om uthus till fastigheten där skotrar, snöslunga eller trädgårdsredskap kan få plats. Något som är lite unikt för denna fastighet är det lilla slakteriet som finns att nyttja för eget bruk. Det är rustat med kylaggregat, fläkt och slaktkrokar.

Abborrträsk är en driftig by där det finns livsmedelsbutik, bränslestation och under sommartid finns ett jättefint utomhusbad.
Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Karolina Holmström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Karolina Holmström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
073-271 24 32