Stenstugevägen 24

Adolfsberg, Örebro Karta & restider

4 550 000 kr
VillaVilla

Nu finns äntligen chansen att förvärva en välplanerad villa med allt samlat på ett och samma plan. Längst ner på barnvänlig återvändsgata med friköpt tomt ligger Stenstugevägen 24. Här bor du i ett lättskött hus med grönskande trädgård och privat läge med baksidan mot skogsområde. Den arkitektritade villan har en välplanerad planlösning och erbjuder generösa sociala ytor i vardagsrum och allrum, tre sovrum med möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum vid behov samt ett nyrenoverat badrum. Även köket är fint renoverat under senare år och här finns en vacker kakelugn! Luftvärmepump är installerad.

Till huset hör även ett garage med fjärrstyrd port och uppfart med fin stenläggning. Vid husets entré finns en stenlagd uteplats och på baksidan ligger ett rymligt träräck delvis under tak med plats för både utemöbler och grill. Fiber finns installerat i huset.

I Adolfsberg bor du med närhet till förskolor, skola F-9, kulturreservatet Sommarro, busshållplats med bra förbindelser till Örebro city med ett brett utbud av nöjen och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
140 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
790 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
33 359 kr/år
Byggår
1987
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stenstugevägen 24 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 550 000 kr
Driftkostnad
33 359 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 199
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 13 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips