Granbyvägen 14

Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
1 350 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
35 000 kr/år

På Granbyvägen 14 i populära Åkers styckebruk välkomnas ni av en charmig lättskött tomt med ett trädäck i ett soligt läge. Fin lummig trädgårdstomt om 1350 kvadratmeter som passar till både odling och lek. Idag finns både perenner och fruktträd. Här huserar ni på en uteplats som rymmer både matbord och lounge gupp för den stora familjen, perfekt för ljumma sommarkvällar.

Interiört erbjuder entréplan en trevlig planlösning där kök, matsal och vardagsrum skapar fina sällskapsytor. På entréplan finns även ett av sovrummen medan två andra sovrum är privat belägna på det övre våningsplanet. I huset infinner det sig en gemytlig och hemtrevlig känsla. Husets källarplan ger ytterligare goda ytor att husera i här finns en stor separat tvättstuga samt ytterligare ett badrum med badkar som komplement till det på entréplan, samt ett större sovrum för gästen eller för tonåringen. Nyligen installerade solpaneler gör att driftskostnaden är/blir väldigt låg.

I Åkers styckebruk bor ni i populära villakvarter med närhet till både skog, sjöar och vacker natur. Bussförbindelserna är goda och på ca 10 minuter ligger Läggesta station som tar er till Stockholm på ca 40 minuter. Inom gångavstånd från huset finns både förskola och skola och matbutik.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Annalena Stening

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Annalena Stening, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46700919224