Fritz Janssons väg 7

Åkersberga, Österåkers kommun Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 351 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Energiklass
G
Driftkostnad
41 369 kr/år

Stor renoverad villa med allt man kan önska sig! Magisk, uppvärmd pool omgärdat av ett fantastiskt poolområde/terrass med sol hela dagen. Tomten är delvis kuperad och med lite skog. Och uppe på höjden finns ett stort förråd. Kanske kan de göras om, till ett eget krypin för tonåringen.
Tre sovrum finns i dagsläget, men med lite fantasi rymmer huset ett till sovrum.
Två sällskapsrum, renoverat kök med köksö, helkaklat badrum samt en tvättstuga med egen ingång.
De stora, sociala ytorna har ett fantastiskt ljusflöde tack vare fönster i flera väderstreck och en bra planlösning. Braskaminen bidrar med både värme och trivsel.

I området finns det gott om härliga promenadstråk längs ängar, skog och hav.
Båtplatser för boende i Skärgårdsstad inom promenadavstånd från fastigheten i bevakad hamn. Båtplatserna utannonseras på samfällighetens webbplats; www.skargardshamnen.com. För närvarande finns sommarplatser för uthyrning.
Skärgårdsstad är mycket populärt område med två omtyckta förskolor samt en skola, till och med årskurs nio. Här finns många aktiva idrottsföreningar ifrån segling till innebandy i fridfull och barnvänlig miljö. Havsbad med sandstrand och vacker natur med stora strövområden. På vintern finns det gott om skidspår och fantastiska möjligheter till långfärdsskridskoåkning när isarna lagt sig och bastubad vid havsbadet. På somrarna är det bad- och båtliv som gäller. Utanför hamnen syns den spännande Furusundsleden, ofta med stora kryssningsfartyg och segelskepp som söker sig mot havet. Nere vid havet ligger en bastu, beachvolleybollplan samt tennisplan. I området finns även fotbollsplaner och en paviljong. På sommaren anordnas seglarskola och fisketävlingar nere vid hamnen och för den som gillar träning anordnas pass för både barn och vuxna ofta.

Detta boende måste upplevas på plats! Kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Kontakta mäklaren

Désirée Tengberg

Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
Mäklare Désirée Tengberg, Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga
+46706052562