Villor i projekt till salu i Albufeira, nära till stranden, centrum och småbåtsha

Albufeira, Portugal

650 000 euro
VillaVilla

Referens: 3482

Dessa moderna villor är utformade i en hög standard av kvalitet, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Med gott om inredningsytor och rymliga terrasser i söderläge, har du privilegiet att njuta sommar som vinter av denna komfort, den långa underbara poolen, avkopplande fritidsområden med gott om integritet.

Villa området hittar du i bästa läge, bara några meter från Albufeira Marina där du kan njuta av olika restauranger, kaféer, fiskebåtar, vattensporter, varierad handel och nattliv. Centrum av Albufeira ligger på ca 10 minuters gångavstånd, och det är en mycket trevlig promenad nära den magnifika Algarve kustlinjen. Inte att förglömma, den kända Salgados golfbana finns endast 5 km bort, där du kan njuta av Algarves Florida med nästan alla sina 18 hål omgivna av magnifika sjöar av en unik natur.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
210 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
600 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

482
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 265 dagar sedan, den 27 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips