Kajakvägen 17

Alnö-Ankarsvik, Sundsvalls kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 895 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Energiklass
B
Driftkostnad
34 558 kr/år

När du kliver in i huset möts du av en stor, välkomnade entréhall som leder dig vidare in i huset. Praktiskt kök med matplats och bra arbetsbänkar. Trivsamt vardagsrum med värmande braskamin med täljsten. Ett mindre sovrum/kontor. Badrum med duschkabin och tvättmaskin. Överplan med praktisk hall med plats för data/syrum. Här finns tre sovrum, två stora och ett mindre. Ett av sovrummen har en fantastisk utsikt mot inloppet mot Sundsvall och nya bron. Rummen har en trevlig takhöjd.

Till fastigheten hör en fristående förrådsbyggnad med ett förrådsrum med loftvind, ett varmbonat snickarrum /förråd samt ett sovrum/vävstuga eller gästrum. Det finns även en fristående, enkel carport för 2 bilar.

På Alnö-Ankarsvik bor du belägen med närhet till allt du kan tänkas behöva, i Alnö centrum finns matbutik, vårdcentral, folktandvård, gym, skolor, badhus, idrottsplats, förskola och kommunikationer. Från Alnö centrum åker du med linje 1 som tar dig in till Sundsvalls centrum samt linje 75 som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna som Norrlandskusten kan erbjuda, underbara skogar, bär och svampplockning. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och dess historia. Med gångavstånd från huset finns också småbåtshamn, badstrand, dagis/förskola/skolor, restaurang Vindhem och Carlvikspiren samt Wirriga bakverk.

Varmt välkomna till visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Leif Karlsson

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Leif Karlsson, SkandiaMäklarna Sundsvall
070-6403068