Sätervägen 5

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 662 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
36 700 kr/år

I vackra Säter hittar vi detta nybyggda hus (uppfört 2020) där ni som första ägare kan flytta in och starta er framtid! I lantliga miljöer med skogen och åkermarken inpå knuten kan ni njuta av lugnet med några få grannar samtidigt som ni klarar er med cykeln när ni ska handla, fika, äta, åka till skolan, förskolan eller jobbet. Till centrala Alnö är det nämligen bara ett par kilometer. Sommartid kan man lika enkelt ta sig till svalkande havsbad.

I huset finns allt det viktigaste redan på plats, samlat på ett plan! Forma trädgården på det sätt ni själva vill och komplettera med en altan eller en sidobyggnad som garage eller carport så har ni allt som behövs.

Smart planlösning med stora ytor samlade i kök, vardagsrum och matrum där man umgås mest. Värmande och mysig braskamin som hjälper till att hålla de redan låga driftskostnaderna nere. Dubbla badrum, tre sovrum och ett extra allrum, perfekt när filmsmaken är olika i familjen. Ett genomtänkt och smart boende!

Huset ägs idag av OBOS (SmålandsVillan/Myresjöhus) som tillhandahåller trygga lösningar som tillträdesskydd och dubbel boendekostnadsförsäkring i samband med överlåtelsen. Den digitala säljstarten sker 13 oktober och fr.o.m 14 okt är det fritt fram att lägga bud, innan dess är det en bra idé att fräscha upp lånelöftet och ta en närmare till på OBOS medlemsprogram som ger viss förtur i budgivningen. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kontakta mäklaren

Andreas Forsell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Mäklare Andreas Forsell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
076-7716771